Magvirus och dansuppvisning...

Hej hallå..
här hemma har vi försökt vätska upp våran dotter som varit risig sedan i måndags.. själva valborgs gick bra men sedan slutade hon nästan helt äta och sprang bara på toa och hade diaree, detta fortsatte och sedan kräktes hon igen i onsdags och sprang mycke på toa.
Torsdagen var hon riktigt hängig och bara sov så vi fick fara in på vårdcentralen men de ansåg att de var något typ att virus i magen och att de var på övergång...

Fredagen ville Becca så himla mycket fara på sitt pyjamas party som var planerat och hon verkade bättre och Monkan tyckte de va lungt så då bar de iväg till Kåge för mys och övernattning =) Barna hade toppenskoj och jag och Monkan fick surra över lite vin, de måste vi göra oftare!!

Lördagen började hon må ännu bättre i dag har vi varit på hennes dansuppvisning i aulan på Anderstorps skolan och de va sååå himla duktiga och söta =)


Köpt nya gardiner till kök och vardagsrum, visst blev de mysigt?! Tänkt inte på att de e ostrukna, Becca sprang in i strykbrädan så strykjärnet flög i golvet och gick i bitar!! =)















KRAM!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0