Dagar som varit

Nu är de bara helgen och måndagen kvar sedan börjar jobbet om igen, känns sådär hade gärna varit hemma med Becca ett tag till =)
I onsdags for vi till Bygdsiljum och överraskade mamma som fyllde år i torsdags, vi tog de en dag tidigare så hon inte skulle fatta att vi skulle komma och de var riktigt trevligt hon blev glad och överraskad =)





Torsdagen blev en hemmadag med besök. På förmiddagen kom Brittan, Sheela och Marie förbi på kaffe och fika riktigt trevligt att surra bort nån timma =) sedan kom svärföräldrarna förbi och grillade med oss och hade med sig skråmträsk jordgubbar som va så goda. Självklart skulle hon visa upp för dem också att hon kunde åka linbana alldeles själv =)





Idag, fredag hade vi mysmorgon och fick besök av mormor, morfar och moster Frida efter lunch passade på att färga syrrans hår också =) sedan bar de av till Ursviken för pizzamiddag med familjen Roos/Furberg. Tack för sällskapet alltid lika trevligt!!





Nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan packa färdigt inför Lycksele resan imorgon. Gissa om jag har en peppad liten flicka hon har verkligen längtat efter att få fara på djurparken =)
Ha de bra!! Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0