Julafton 2011

Julen är här med allt vad de innebär, dan före jul tillbringade vi kvällen hemma hos familjen Lundmark och barnen fick öppna var sitt paket, en mysig kväll med surr, film, godis och barnskratt.


Becca´s fina julgranspynt från dagis.















Självaste julafton var vi Myckle hemma hos Becca´s farmor & farfar. Snacka om att lillan var i gasen, redan på morgonen då hon såg paketen under sängen, hon var noga med att påpeka att detta var den bästa julen =)





Efter en mysig frukost/lunch gjorde vi oss fina och for iväg, mot Myckle och tomten =) Förväntan va stor och snacka om att lillan varit snäll, de va många paket till henne =)






En del av all god mat *mums*


Min kära sambo i stekartagen =)








Tomten kom äntligen på besök, som hon väntat =)




Becca´s julklappshög, snacka om att hon va nöjd =) de e hennes även de på golvet...




Blev en hit med Hello kitty smink, både hon och jag och farmor har hunnit bli målade några gånger =)




Isprinsessa





Jag hade tydligen också varit snäll och fick 3 jättefina julklappar av Ola.





De var en riktigt lyckad julafton med god mat och trevligt sällskap, tack så mycket!!!



Idag är de som sagt juldagen och den har gott i lugnet och mysets tecken =) Becca har haft fullt upp med sina leksaker och jag och Per har bara tagit de lugnt. En toppen dag helt enkelt, självklart tog vi oss en liten promenad med Becca´s nya vagn och bebis =)





Nu blir de att fortsätta mysa med tv, sambo, godis och dricka =) Imorgon bär de iväg till Bygdsiljum och Becca´s mormor och morfar för att fira jul med dem, ska bli så mysigt och Becca längtar och hoppas att tomten dyker upp även där =)!! Hoppas alla haft en toppen dag!! KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0