Tisdag...

.. dan före nyårsafton. Vi är bortbjudna till Kåge på middag och surr. Känns riktigt trevligt med ett lugnt nyår. Idag har vi från familjegruppen träffats med respektive, hemma hos Helena och Jimmy. De va riktigt trevligt att träffas och fika och prata bort några timmar. De är ju inte så ofta våra karlar är med när vi träffas :-) De får vi göra om igen.
Självklart fotades de små stjärnorna:



                                               
                     






Sedan efter vi varit där for vi in till stan, skulle byta en julklapp, herregud va folk de va överallt. Fanns nästan ingen parkering på solbacken. Sedan for vi förbi i Myckle och tog en kaffe. Där va lillan busig och har nu börjat öppna lådor och slänga ut allt innehåll, dessutom stod hon själv medans hon arbetade frenetiskt i lådorna :-) När vi kom hem var hon helt slut, blev bara blöjbyte sedan gakka och sängen :-) Nu slappar vi bara och laddar inför i morgon. Någon som ska avlägga nyårslöften?! Jag har gett upp med det, lyckas aldrig hålla dem :-)

♥GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!!♥

KRAM!!

Kommentarer
Postat av: Linda

GOTT NYTT ÅR!!! till er oxå. Hoppas ni får en jätte mysig dag, kväll o framförallt ett super 2009!!!

Kramar från oss

2008-12-31 @ 13:48:34
URL: http://roblin.blogg.se/
Postat av: Lisa M

Gott nytt år på dig med!!! Vad skoj att höra från dig! Nä, det var inte igår!! Vad roligt att du har en blogg och vilken underbar dotter du har!! Jag kommer att läsa regelbundet! Ha det bäst!! kram kram

2009-01-02 @ 20:12:58
URL: http://lisilajnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0